dijous, 23 d’abril del 2015

Una clase amb Don Abili Forner Camarasa. Romeo i Julieta


Abili Forner Camarasa.

Els meus companys d'1 Batxillerat i de 2 ESO tinguèrem l'oportunitat de veure un espectacle en clau d'humor, mitjançant un monòleg participatiu realitzat pel professor Don Abili Forner Camarasa en el qual va realitar tot el procés d'una classe teóricopràctica de teatre.

Introduint les diferents fases en les quals es desenvolupa la sessió teatral: la concentració, l'escalfament, la introducció als exercicis dramàtics i, com a punt culminant de la sessió, Don Abili representa amb l'ajuda dels alumnes  l'obra Romeo i Julieta de William Shakespeare. No íntegrament, és clar, però sí d'una manera ordenada, resumida i remarcant els fets i situacions més importants; acaba la sessió amb la fase de relaxació.

El que més em va agradar va ser la manera d'actuar, d'interpretar diferents personatges i de convèncer als meus companys per que isquéren a actuar sense cap vergonya. Ens va tractar com a alumnes seus de tota la vida, i açò va fer que agafaren més confiança a l'hora d'interpretar diferents personatges.
Valentín Piñot celebrant el dia mundial del teatre.


Us recomane una classe amb aquest geni de la interpretació, realment un professional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-me un comentari :)