divendres, 29 de maig del 2015

Estrenem bachiller artístic al meu institut

Encara que nosaltres no podrem gaudir del batxiller artístic la meua amiga Marta ja s'ha inscrit en aquesta nova modalitat de batxillerat: BATXILLERAT ARTÍSTIC DEL IES ISABEL DE VILLENA.

El meu institut, l'IES Isabel de Villena, amplia la seua oferta educativa estrenant el nou batxiller que tant li ha costat a molta gent aconseguir que ho implantaren, sobretot, al nostre professor Antoni Navarro Amoros . 
L'alumnat pordrà optar per dues noves modalitats:

-MÚSICA I ARTS ESCÈNIQUES

-EDUCACIÓ PLÀSTICA I VISUAL

Amb aquestes noves opcions amplien les possibilitats de futur professional i vital dels alumnes. Tothom que vuiga podrà participar amb aquesta nova modalitat i fer-se un dels nostres.

Quins són els objectius?

1. Incrementar l’accés a la cultura artística com manera d’entendre el món.

2. Assegurar una nova via per a l’educació com ascensor social.

3. Desenvolupar l’alfabetització artística: saber vore, saber oïr, saber sentir…

4. Democratització de l’art com a forma d’oci.

Com com pots vorer, el nou sistema de l'IES Isabel de Villena vol que gent del barri i de voltants s'òbriguen noves portes i tinguen noves oportunitats com els demes barris tenen i així atraure a nous alumnes innovadors.

Jo, com alumna del centre que esta cursant altre batxiller, os convide a participar si os agrada el tema de l'art, teatre, dansa, música, audiovisuals, plàstica… o cualsevol altra activitat a aquest batxiller perquè a l'institut gràcies a professors com Antoni, es fan activitats de interació i d'obrir la ment cap a l'imaginació.

Us desitge molta sort!







L’educació pública s’obri a la imaginació i convida a les famílies i a tota la comunitat educativa a participar-hi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-me un comentari :)